23948sdkhjf

Nye løsninger fra Flash Light

Med over 25 års erfaring i at være først med det sidste introducerer Flash Light A/S igen i år flere nye og innovative belysningsløsninger på det danske marked
Arkitekter og installatører, der ønsker at levere de bedste helhedsløsninger både inde og ude, kan på Flash Lights stand på EL & Teknik Messen i Odense Congress Center hente inspiration til deres design- og byggeopgaver

Flash Light A/S er blandt markedets førende virksomheder inden for klima- og energivenlige LED-belysningsløsninger til butiksindretning, restauranter, offentlige og private virksomheder samt boligselskaber. Og som på tidligere messer vil den erfarne virksomhed igen i år benytte markedets fokus på messen til at introducere en stribe nye belysningsløsninger såvel til indendørs som til udendørs brug.

- Behovet for gennemtænkte belysningsløsninger er stigende, siger adm. direktør Mette Nielsen, og fortsætter:

- Kunderne i tøjbutikkerne vil ikke længere acceptere belysning i prøverummet, der ikke yder deres udseende retfærdighed. Medarbejdere vil have god belysning på arbejdspladsen, og entreprenører bliver i højere grad mødt med ønsket om helstøbte lysdesigns, der både er visuelt inspirerende og giver funktionalitet i rummet. Æstetik og fornuft skal gå hånd i hånd, konstaterer Mette Nielsen.

Verden vil med andre ord have mere og bedre lys, men samtidig bruge mindre energi. Dette paradoks er kendt for Flash Light, der har været på markedet i mere end 26 år og som er kendt for at være sidst med det nye.

- Vi bevæger os hjemmevant i spændet mellem funktionalitet og design, trends og teknologi, forbrug og miljø, så vi glæder os til at præsentere de nye løsninger for de besøgende, siger Mette Nielsen, der sammen med flere Flash Light-konsulenter deltager på messen.

På Flash Lights stand C3147 kan man på El & Teknik-messen i Odense finde professionelle og gennemtestede produkter i tidens designs, holdbare og lækre materialer. I Flash Lights store produktsortiment er der et bredt udvalg af produkter, der gør det muligt at reducere boligers, butikkers og bygningers energiforbrug, ligesom de er kendt for at være lette at arbejde med og at montere for installatørerne.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094