23948sdkhjf

KIBA Parkmaskiner ApS udvider forretningen

KIBA Parkmaskiner ApS har gennem de sidste år været inde i en særdeles positiv udvikling med en sund vækst til følge
KIBA Parkmaskiner ApS, kendt for Danmarks største udvalg i fejemaskiner og universaltraktorer til professionelle, har pr 1. maj 2014 ansat Henrik Sørensen.

Henrik Sørensen kommer fra et job som Direktør hos MTD Products, hvor han i 17 år har arbejdet med salg og distribution af havemaskiner til forhandlere i Norden og Baltikum.

KIBA Parkmaskiner ApS har gennem de sidste år været inde i en særdeles positiv udvikling med en sund vækst til følge. For at styrke salget, og med henblik på fremtiden, vil Henrik Sørensen indgå som Partner i selskabet sammen med nuværende direktør Kim Baagø. Samtidig vil man øge firmaets soliditet yderligere med en udvidelse af selskabets egenkapital, således at KIBA

I starten af 2014 introducerede KIBA Parkmaskiner bl.a. den smarte elektriske Z-trimmer fra det amerikanske firma PECO Inc.. Trimmeren der kan monteres på alle fabrikater af plæneklippere er yderst effektiv, og har allerede solgt mere end 100 styk inden første levering er ankommet til lageret i Randers.

KIBA Parkmaskiner ApS har i 2014 også sat kursen mod Nord og er påbegyndt etablering af et forhandlernet i Norge. Italienske Grillo spa har været yderst tilfreds med KIBA Parkmaskiner og med salget af Grillo universaltraktorer og plæneklippere i Danmark. Derfor har Grillo spa indgået aftale med KIBA Parkmaskiner ApS om distribution og opbygning af et forhandlernet i Norge.

Inden sommerferien 2014 kommer KIBA Parkmaskiner til at introducere sit største sats i virksomhedens historie, hvilket der vil komme mere information om i den nærmeste fremtid. Og mod 2015 er man hos KIBA Parkmaskiner allerede nu ved at ligge planer om et yderligere styrket sortiment af maskiner for den professionelle bruger.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078