23948sdkhjf

Dygtige lærlinge i ædel kappestrid

Fem vindere blev udpeget, da Tradiums bygge-anlægsuddannelser holdt skolemesterskaber. Nu skal de unge skolemestre fra maler-, murer- og tømreruddannelserne videre til regionsmesterskaberne og måske DM i Skills
Til daglig er han i skolepraktik på Tradium, men torsdag og fredag i sidste uge dystede murerlærling Emil Hag sammen med 20 andre elever fra Tradiums bygge- og anlægsuddannelser om at blive skolemester.

Blandt murerne delte Emil Hag førstepladsen med Peter Rønde Christensen fra Haurballe ApS. Hos tømrerne blev tømrerlærling Christian Lydolf Clausen, som har været ude ved Taulborgs Eftf., kåret til skolemester. Christian er i øvrigt fra det første hold STUX-tømrer på Tradium, som startede 6. januar 2014. Tømrerne har også nr. 2 nævnt: Sebastian Bøge Fahlberg, der er i lære ved Tømrerfirma Poul Nielsen A/S. I malerafdelingen er Line Pedersen fra malerfirmaet Tage W. Nielsen kåret til skolemester.

– Det er dygtige, unge mennesker som jer, vi har brug for i Danmark, sagde Tradiums vicedirektør Lars Michael Madsen, som også roste de øvrige deltagere i skolemesterskaberne for deres medvirken.

De unge skolemestre fra Tradiums bygge- og anlægsuddannelser skal nu videre til regionsmesterskaberne. Vinderne her går videre til DM i Skills, som finder sted den 8.-10. januar 2015 i Bella Center i København.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078