23948sdkhjf

Gaihede: Fire nye medarbejdere

Gaihede ansætte fire erfarne renoveringseksperter
Rådgivningsfirmaet Gaihede, ingeniører & arkitekter, udvider med en række erfarne medarbejdere, der skal arbejde inden for et af Gaihedes kerneområder, renovering af eksisterende ejendomme.

Michael Høyer, 52 år, er uddannet ingeniør fra Hærens ingeniørskole, og har videreuddannet sig til projekt- og kvalitetsleder. Han har erfaring både fra det private og fra stat, region og kommuner. Blandt andet har han været projektleder i Slots- og Ejendomsstyrelsen og i Siemens A/S.

En anden erfaren nyansat er bygningsingeniør Jens Gilfelt, 54 år. Han har været ansat hos Københavns Kommune med speciale i konstruktionssager, og så har han været i ingeniørfirmaet Rambøll som projektleder.

Gaihede har også ansat arkitekt MAA, Thomas Klem, 56 år. Oprindeligt er han uddannet tømrer og byggetekniker. Thomas Klem har stået i spidsen for en række store byggeprojekter både i privat og offentligt regi blandt andet i Holbæk Kommune. Undervejs har han videreuddannet sig inden for drift-vedligehold, sikkerheds- og risikovurdering.

Den sidste af de fire er Martin Drewsen, 33 år, der er uddannet VVS-installatør og har stået for en række VVS-projekter senest i Entreprenørfirmaet Nordkysten.

Gaihede arbejder med vedligehold, renovering og udvikling af boligbyggeri og erhvervsejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08