23948sdkhjf

Seks nye Omme lifte til Del-Pin

De nye lifte er af typen 2300 EXB som er perfekte til arbejde på bl.a. bygninger, hvor det er nødvendigt at kunne række ind over tagene
Del-Pin A/S har købt seks nye Omme lifte af typen 2300 EXB. Sakseledet giver nemlig Omme 2300 rigtig stor rækkevidde ind over hustage og andre forhindringer. Det gør liftene ideelle til bl.a. montageopgaver, vinduesudskiftninger, arbejde ved skotrender med videre.

Knækarmen giver mulighed for at liften kan holde klods op ad en bygning, men samtidig række langt ind over. Bommen på 2300 EXB kommer op over seks meter, og udlægget er på hele 12,7 meter.

Liften har trinløs hastighed til liftdriften. Det er bl.a. en fordel ved arbejde ved glasfacader og andre steder, hvor det er vigtigt at kunne fin-tune hastigheden og dermed opnå meget stor præcision. Omme 2300 er eldreven. Et opladet batteri klarer fint en arbejdsdag, men i øvrigt er liftene forsynet med såkaldt intelligente ladere, som giver mulighed for at lade kontinuerligt.

Desuden er liften nem at manøvrere rundt i smalle gader og trange baggårde, med en transportlængde på kun 7,32 m, en transportbrede på 1,70 m, samt en egenvægt der er begrænset til 3350 kg. På trods af liftens meget kompakte transportmål og lave egenvægt er liften særdeles stabil, selv når der arbejdes med det maksimale udlæg.

Liften er så kompakt at kunderne kan komme og hente den selv. Det gør at man straks kan komme i gang med arbejdet, uden at skulle vente på levering. Derudover er liftene nemme at betjene. Kan man stille en Ommelift op, kan man stille dem alle op. Del-Pin har udover de nye lifte også Ommelifte af typerne: Mini10 og Mini 12, 1550, 1830 og 2900.

- Som udlejere har vi vores kunders sikkerhed på samvittigheden, derfor vælger vi også kun produkter af allerhøjeste kvalitet. Omme Lift lever fuldt op til vores standarder, siger Christen Kjær, fra Del-Pin A/S. Ommelift og Del-Pin har arbejdet sammen gennem de sidste 25år.

Del-Pin har 35-40 Ommelifte ude hver dag.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078