23948sdkhjf

ALECTIA: To nye divisionsdirektører

To nye profiler har mange års erfaring med forretningsudvikling og eksekvering fra internationale virksomheder. Det skal bidrage til at sikre, at ALECTIA forsætter med at vokse og udvikle sig
ALECTIA A/S i Virum har fra årsskiftet ansat to nye divisionsdirektører. Nanna Bjørner vil fremadrettet fungere som direktør i divisionen for ledelse, sundhed og arbejdsmiljø, hvor Torben Franch vil varetage divisionsdirektørposten for energi, miljø og vand i virksomheden. De to nye profiler har mange års erfaring med forretningsudvikling og eksekvering fra internationale virksomheder, hvilket skal bidrage til at sikre, at ALECTIA forsætter med at vokse og udvikle sig.

Nanna Bjørner er uddannet Cand.Scient.Adm fra Roskilde Universitet, og har stor erfaring indenfor salg af konsulent- og rådgivningsydelser til såvel den private som offentlige sektor. Hun har endvidere indgående forståelse for salgs samt personaleledelse fra sin tid som både direktør og leder. Senest kommer hun fra en stilling som ansvarligt for den offentlige sektor i Valcon, og har tidligere arbejdet hos Andersen Consult samt haft flere forskellige stillinger hos Rambøll Management både i Danmark og i udlandet.

Torben Franch er uddannet Cand.Polit. fra Købenavns Universitet og har mange års erfaringer indenfor salgsledelse samt salg til og udførelse af konsulentopgaver til forsynings- og energisektoren. Tidligere har han været ansat hos Energi E2, tyske ProCom GmbH, SKM Energy Consulting samt Mærsk Olie og Gas, hvor han både har arbejdet i ind og udland. Torben Franch har endvidere arbejdet med konsulentydelser til forsyningsselskaber i henholdsvis Danmark og Tyskland, samt økonomistyring og internationalisering, hvor hans karriere ligeledes har budt på udstationering i London og Qatar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063