23948sdkhjf

Backup til Kärcher-forhandlere

Kärcher Outdoor lægger vægt på et stærk teknisk set-up hos forhandlerne. Værksted, reservedele og tilpasning af maskiner er lige så vigtigt som salg. Derfor har man produktspecialist som distriktschef
Med ansættelsen af Henrik Doolewerdt Kristensen har Kärcher Outdoor valgt en teknisk og branchestærk profil som jysk distriktschef. Kärcher Outdoor sælger udelukkende gennem forhandlere, og han får ansvaret for at styrke og udvikle de jyske forhandlere.

- Et vigtigt fokusområde bliver naturligvis at udvikle forhandlerne. Hele salgsindsatsen er én side af sagen, og der har jeg en masse erfaring fra salg af redskabsbærere og gaffeltrucks at byde ind med. Værksteder og reservedelsforsyning er en lige så vigtig del for en forhandler. Det er jo ofte en velfungerende service og reservedelsforsyning, der er afgørende for, om kunden køber sin næste maskine hos os.

Derfor er det også rigtig godt, at Kärcher har valgt at opgradere reservedelslageret i Rødovre i en tid, hvor mange andre firmaer etablerer centrallagre, der skal dække mange lande, siger Henrik Doolewerdt Kristensen.

- De seneste år har jeg primært arbejdet med eksport i form af kontakt til importører i en række lande. Det minder mange steder om de danske forhandlere. I udlandet er det meget almindeligt, at der er en sælger og en demonstratør, men i Danmark er det oftest sælgeren alene. Det er rigtig godt under vores forhold, at sælgeren også demonstrerer maskinen, og der kan jeg måske bidrage til at dygtiggøre forhandlernes sælgere. Det er vigtigt, at man ved en demonstration kan vise netop de detaljer ved maskinen, som kunden har behov for og kan se fordelene ved, og samtidig skal sælgeren kunne svare på de tekniske spørgsmål om tilpasninger, kapacitet, sammenkobling med redskaber osv., siger han.

Ud over at træne forhandlernes medarbejdere i salg og kundeservice skal Henrik Doolewerdt Kristensen arbejde med at systematisere salgsarbejdet, og samtidig vil han være til rådighed for forhandlerne i den direkte kundekontakt, når der er behov for det.

Stærke kompetencer

En anden vigtig opgave bliver at sikre, at kundernes og forhandlernes erfaringer bliver formidlet videre til udviklingsafdelingen hos Kärcher. Her har Henrik Doolewerdt Kristensen meget stærke kompetencer dels med sin baggrund som udlært mekaniker og ikke mindst fra 10 år hos Egholm, hvor han har været tæt knyttet til udvikling af maskiner og redskaber.

- Kärcher bygger på teknologien fra Belos, og det er et fantastisk stærkt fundament, men det er vigtigt, at vi er i stand til at skabe forbindelsen mellem de praktiske brugere af maskinerne og så de mennesker i Sverige og Tyskland, der arbejder med hele tiden at forbedre de eksisterende modeller og udvikle nye, siger Henrik Doolewerdt Kristensen.

Salgschef Flemming Christensen, Kärcher Outdoor anser det for lidt af et scoop at få ansat en så erfaren person i organisationen.

- Vi har ikke hidtil haft en fast medarbejder i Jylland, men overgangen fra Belos til Kärcher har været en stor succes, så vi har haft rigtig travlt med mange nye maskiner ude på gader og veje, så nu var tiden inde til at give de jyske forhandlere en endnu bedre backup, og det er i den grad lykkedes med ansættelsen af Henrik Doolewerdt Kristensen, siger salgschef Flemming Christensen, Kärcher Outdoor.

Henrik Doolewerdt Kristensen er tiltrådt hos Kärcher Outdoor den 1. januar. Kärcher Outdoor leverer knækstyrede redskabsbærere og fejemaskiner fra 26 til 84 hk.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078