23948sdkhjf

Oscar-fest for håndværksvirksomheder

Murersvend og folketingskandidat for Socialdemorkaterne, Mattias Tesfaye, vil have stiftet en pris, der hylder håndværksvirksomheder, som løfter faget, At belønne elitevirksomheder kan bidrage til at skærpe kvaliteten i hele branchen, mener han
På samme måde som filmbranchen fejrer sig selv med Robert-priser og Oscar-statuetter, bør håndværksvirksomheder også fejre fagligheden.

Det kunne man gøre ved at stifte håndværkerprisen "Kloge Hænder", der kunne gå til den virksomhed, der løfter sit fags formåen til nye højder.

Drømmen tilhører Mattias Tesfaye, murersvend og socialdemokratisk folketingskandidat på Københavns vestegn.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad

Mattias Tesfaye mener, at en pris, der belønner elitevirksomheder, kan bidrage til at skærpe kvaliteten i hele branchen. S-kandidaten forestiller sig, at alle og enhver skal kunne indstille en virksomhed til prisen.

Kloge Hænder-prisen skal være med til, at vise befolkningen, hvad der sker ude i Danmarks mange håndværksvirksomheder.

- Folk har ingen idé om, hvad en CMC-maskine er, hvad man kan med robotteknologi eller hvad nye energikrav betyder for byggeriet. Hvis man havde en konkurrence, så ville man kunne engagere befolkningen i, hvad man laver i en moderne håndværksvirksomhed, siger han.

At fejre en dygtig virksomhed, kan hjælpe med at sætte fokus på, at Danmark skal leve af kvalitet, mener S-politikeren.

- Vi har været for dårlige til at fejre eliten i håndværksfagene. Fejrer vi de dygtige løfter det hele branchen, som for eksempel Mette Blomsterberg løfter hele konditorfaget. Sådan en som hende skal vi også have i byggebranchen, siger Mattias Tesfaye til Licitationen-Byggeriets Dagblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078