23948sdkhjf

Hvidovre Kommune køber knækstyrede maskiner

Hvidovre Kommune har udskiftet to af sine 10 knækstyrede redskabsbærere. Belos-maskinerne har været populære i kommunen, og de nye er da også efterfølgeren Kärcher MIC50
Hvidovre Kommunes ledelse og medarbejdere i Park & Vejafdelingen har været så tilfredse med Belos redskabsbærere, og både maskinudvalgt og de aktuelle maskinførere ønskede at fortsætte – nu med Kärchers navn på redskabsbærerne.

De to redskabsbærere, der blev udskiftet forleden, var fra henholdsvis 2003 og 2005, så det var planlagte indkøb hos Havdrup Maskinforretning. Maskinparken i Hvidovre Kommune rummer 10 redskabsbærere.

Redskabsbærerne anvendes året rundt. Om sommeren kører de med rotorklippere bl.a. i parker og på boldbaner, og om vinteren anvendes de til snerydning og saltspredning. Den ene af de udskiftede redskabsbærere kører i perioder med hækklipper.

- De knækstyrede maskiner er meget fleksible. Det kan komme rundt alle steder, og specielt til græsklipning betyder manøvredygtigheden rigtig meget, siger driftsleder Claus Kofoed, Hvidovre Kommunes Vej & Park.

- I Hvidovre Kommune har vi et maskinudvalg på seks medarbejdere, som har ansvaret for at udpege de maskiner, som står for tur til udskiftning. Det er jo ikke altid de ældste maskiner, der trænger hårdest. Når udvalget har udpeget maskinerne, beder vi førerne om at melde ind, hvad de kunne tænke sig. I dette tilfælde stemte udvalgets indstilling og førernes ønsker fuldstændig overens.

- I Kärcher MIC50 føler førerne sig trygge. Det har et godt udsyn, og det er vigtigt, når man kører på steder, hvor der nogle gange er meget anden trafik. Desuden er betjeningsfunktionerne placeret overskueligt, og det er i det hele taget en god arbejdsplads. Det betyder meget, når der i perioder er lange arbejdsdage i maskinerne, siger han.

Teamkoordinator på værkstedet hos Hvidovre Kommune Claus Christiansen er glad for samarbejdet med Havdrup Maskinforretning.

- Vi udfører de fleste serviceopgaver og reparationer selv, men det fungerer godt at have Havdrup Maskinforretning i baghånden. Vi kan altid ringe og få et godt råd, siger Claus Christiansen.

Foruden de to redskabsbærere udskiftede Hvidovre Kommune også en John Deere 4720 kompakttraktor, der anvendes til vedligeholdelse af græsplæner. Kommunen råder i alt over 11 John Deere traktorer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08