23948sdkhjf

DM i Skills styrker talentudviklingen

Igen i år slog STARK et slag for talentudviklingen af Danmarks håndværkerelever, da erhvervsskolekonkurrencen DM i Skills løb af stablen 8.-10. januar STARK er hovedsponsor for bl.a. at sætte præg på, at høj faglighed og kvalitet også i fremtiden vil sætte sit præg på dansk byggeri
Bella Center i København dannede d. 8.-10. januar rammen for de årlige danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser, DM i Skills. Ca. 68.000 besøgende lagde vejen forbi arrangementet for bl.a. at overvære statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) indvie mesterskaberne eller at besøge de særlige "Prøv, mærk og føl et fag"-stande, hvor de besøgende selv kunne prøve at lægge mursten eller montere et stråtag.

Hovedattraktionen var dog som altid de 302 elever fra mere end 50 forskellige discipliner, der havde kæmpet sig frem gennem skole- og regionsmesterskaber, og nu dystede om at blive danmarksmestre inden for deres fag.

Talentudvikling til gavn for branchen

Hos byggematerialeleverandøren STARK, som for 2. år i træk var hovedsponsor for DM i Skills, er man stolte over endnu en gang at støtte op om Danmarks største uddannelsesevent:

- Ikke alene er mesterskaberne med til at skabe positiv omtale af håndværksfagene og dermed sikre, at kommende generationer af håndværkere bliver klogere på mulighederne ved at gå den erhvervsfaglige vej. Skills er også med til at styrke talentudviklingen af morgendagens håndværkere og bidrager dermed til, at parametre som høj faglighed og kvalitet også i fremtiden vil sætte sit præg på dansk byggeri, siger Søren P. Olesen, adm. direktør hos STARK, der samtidig ønsker tillykke til konkurrencens vindere, som blev kåret lørdag d. 10. januar.

Hovedsponsor indfrier ambitionerne

Ifølge arrangørerne bag DM i Skills løfter STARK som begivenhedens hovedsponsor en særdeles vigtig opgave i arbejdet med at sikre et fortsat fokus på det høje niveau, der kendetegner dansk byggeri:

- Det er af afgørende værdi for den fortsatte udvikling af det gode danske håndværk, at talenterne plejes og får de rette udfoldelsesmuligheder. Her spiller det en stor rolle, at STARK som byggebranchens største leverandør til professionelle med sit engagement i udviklingen af de danske håndværkertalenter bidrager til at indfri ambitionerne, fortæller Theis Fatum Carlsen, der er sponsorkoordinator ved SkillsDenmark. Han fortsætter:

- DM i Skills trækker håndværkertalenterne helt frem i rampelyset og bidrager på den måde til at fastholde fokus på betydningen af kvalitet i byggeriet for det danske samfund. Dét ville ikke være muligt uden engagementet og støtten fra en af branchens førende aktører.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078