23948sdkhjf

Vinderen af Mester Tidendes Facebook-konkurrence er fundet

Læs, hvem vinderen er her
- Har jeg vundet? Jamen, det er da dejligt, lød det begejstret fra tømrermester Morten Nielsen, da Mester Tidende ringede ham op og overbragte ham nyheden om, at han har vundet en Bosch bore-skruemaskine med trådløs opladning.

- Det er ikke hver dag, nogen ringer og siger, man har vundet. Det eneste jeg nogensinde har vundet er 40 kroner i Lotto, så jeg troede næsten ikke på det, griner han i røret.

Mester Tidende er for nyligt kommet på Facebook, hvor abonnenter og interesserede har kunnet 'like' bladet. Blandt de personer, som har 'liket' Facebook-siden er der blevet trukket lod om en Bosch bore-skruemaskine med trådløs opladning, og det den vinder blev altså tømrermester Morten Nielsen.

- Jeg skal bruge skruemaskinen på arbejdet. Jeg går alene på et hus i øjeblikket, hvor jeg er ved at skifte vinduer, og der vil den være rigtig god, fortæller han til Mester Tidende.

Bosch er netop udkommet med deres nye katalog, hvor du kan læse mere om den nye Bosch bore-skruemaskine med trådløs opladning. Kataloget finder du ved at klikke på linket her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093