23948sdkhjf

Overblik over efteruddannelse

Learnmark Erhverv sender 2015-efteruddannelseskataloget på gaden
Buskørekort, it, regnskab, svejse-certifikat eller kursus i energioptimering. Det nye 2015-katalog indeholder uanede muligheder for efteruddannelse i Learnmark Erhverv – både når det gælder AMU-kurser, certifikatkurser og kurser tilpasset virksomhedernes specifikke behov.

Kataloget giver ifølge Kirsten Petersen, afdelingsleder i Learnmark Erhverv, både inspiration og overblik.

- Der er mange muligheder for at sammensætte kurserne på kryds og tværs, så det, man lærer, understøtter lige præcis det, man har brug for i sit nuværende eller kommende job, siger Kirsten Elisabeth Petersen.

Nyt kursus: Lean-kørekortet

Et af de nye tilbud er Lean-kørekortet. Det er et 10-dages kursusforløb, som giver deltagerne grundlæggende viden om Lean-værktøjer.

- Lean-værktøjerne kan bruges i alle brancher, og i dag forventer mange virksomheder, at nye medarbejdere har kendskab til og forståelse for Lean-værktøjerne. Og det gælder uanset om det er produktions- eller håndværksvirksomheder, for der er rigtig mange penge at spare i hverdagen, fortæller Kirsten Elisabeth Petersen.

Hun opfordrer samtidig virksomheder, privatpersoner og uddannelsesvejledere ved fx jobcentre og A-kasser til at kontakte Learnmark Erhverv, både hvis der er konkrete ønsker til uddannelse, eller hvis virksomheden vil have lavet uddannelsesplaner for en eller flere medarbejdere.

- Kataloget er et godt udgangspunkt for dialog om efteruddannelse, bl.a. fordi det indeholder forslag og idéer til længerevarende uddannelsesforløb. Men vi har valgt at lavet et kursuskatalog uden datoer denne gang, da der hele tiden kommer nye tilbud – så kataloget er et supplement til vores hjemmeside, fastslår Kirsten Elisabeth Petersen.

tøtte

Se kursuskataloget her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078