23948sdkhjf

Genopliv håndværkerfradraget!

Her er en ordning, som på en gang fastholder et fornuftigt aktivitetsniveau og fastholder arbejdspladser samtidig med, at den danske bygningsmasse vedligeholdes. Så hvorfor i al verden har politikerne aflivet den ordning?
- Den danske byggesektor er et udpræget hjemmemarkedserhverv. Derfor er det afgørende vigtigt, at de danske håndværksmestre har nogle økonomiske og erhvervsmæssige rammevilkår som betyder, at de kan stå distancen. Konkurrencen udefra er til at tage at føle på. Og det kan blive endnu værre i takt med, at politikerne strammer grebet om branchen.

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Mester Tidende

- Senest er det nedlukningen af håndværkerfradraget og tilskuddet til lærlinge der har ramt byggeriets virksomheder lige dér, hvor det gør allermest ondt, nemlig på aktiviteten og dermed indtjeningspotentialet.

Uanset hvad politikerne siger, så findes der ingen fornuftig og da slet ikke nogen rimelig begrundelse for afskaffelsen af håndværkerfradraget, mener Mester Tidende,

- Her er en ordning, som på én gang fastholder et fornuftigt aktivitetsniveau og fastholder arbejdspladser samtidig med, at den danske bygningsmasse vedligeholdes. Det giver derfor ingen mening, at håndværkerfradraget nu er afskaffet.

Det kan ikke gå for hurtigt med at få fradraget genoplivet.

Det er i hvert fald et oplagt emne i den kommende valgkamp – uanset om man er rød eller blå, skriver Mester Tidende på lederplads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078