23948sdkhjf

Søren ved alt om værktøj – og laver gourmetmad

Søren Andresen, der er sælger i Bygma Sønderborg, har 25-års jubilæum den 1. september

Søren Andresen har specialiseret sig i el-værktøj og det nyder kunderne i Bygma Sønderborg godt af.

- Der kommer mange nyheder, og det er spændende at sætte sig ind i de tekniske detaljer, så jeg kan vejlede håndværkskunderne bedst muligt, siger han.

- Her kommer mange håndværkere fra byen, der - ligesom vi - har haft utroligt travlt gennem hele Coronaperioden. Det kræver det rigtige værktøj, og jeg er glad for at kunne bringe min faglige viden i spil, forklarer han.

Talent for salg

Fagligheden har Søren oparbejdet gennem nu 25 år i branchen. Han kom i trælastlære direkte fra handelsskolen. Egentlig startede han i en tysk tømmerhandel, der ville etablere sig i Danmark, men den gik konkurs, så uddannelsen blev fuldført hos Bygma Als i Guderup, hvor han bagefter blev fastansat. Her arbejdede Søren først på lageret, og blev siden kørselsforvalter.

 Han blev opfordret til at søge salgsvejen og blev salgskonsulent i Bygma Als. Efter nogle år ønskede Søren at arbejde i en lidt større Bygma og søgte derfor til Bygma Sønderborg.

Særligt to begivenheder har gjort indtryk

Når Søren ser tilbage på de 25 år der nu er gået, er der særligt to begivenheder, der har printet sig i bevidstheden. Den første er december-orkanen i 1999, der gik værst ud over Syd- og Sønderjylland.

- Folk manglede alt; tage, lader, bygninger, stalde. De kommende år havde vi ekstraordinært travlt med at levere materialer, siger han.

- Den anden er Finanskrisen i 2007-09, hvor telefonen holdt op med at ringe nærmest fra den ene dag til den anden. Det var mærkeligt at opleve, men det kom jo heldigvis i gang igen, konstaterer Søren Andresen.

Derudover er det minderne om de mange gode oplevelser, både fagligt og socialt, som Søren har haft med kollegerne i Bygma Sønderborg, som han særligt vil huske.

Søren Andresen bor i hus i Broager sammen med sin kone Janni og deres 17-årige søn. Han holder af at hygge om familien, og laver ofte gourmetmad sammen med en kollega. Senest har Søren deltaget i et aftenkursus i mexicansk madlavning, og han kan sagtens stå i køkkenet en hel dag for at fremtrylle lækre retter.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093