23948sdkhjf

Østjysk vognmand vokser med travl byggebranche

Hos Arthur Andersen Transport i Horsens har de travlt. For selvom de, med deres 137 år lange historie, er blandt landets ældste vognmandsfirmaer, så er det en virksomhed i topform, der kan fremvise et solidt plus på bundlinjen for 2019.

I 2019 opnåede Arthur Andersen Transport et resultat før skat på 3,6 mio. kr., mod 3,3 mio. kr. året før. I samme periode er egenkapitalen steget fra 10,7 mio. kr. til 11,2 mio. kr., og medarbejderstaben voksede fra 38 i 2018 til 40 sidste år.

Femte generation i front
Direktør Søren Tinggård – femte generation i spidsen for virksomheden – er meget godt tilfreds med årets resultat.

- Vi har lavet nogle store aftaler med blandt andet Hybel og Huscompagniet, der er begyndt at køre godt, og så har vi haft en meget høj udnyttelsesgrad af vores materiel på tværs af vores aktiviteter. Det område, vi beskæftiger os i, strækker sig mellem Aarhus, Silkeborg og Fredericia, hvor der i øjeblikket er rigtig meget aktivitet sammenlignet med andre dele af landet, forklarer han til Transportmagasinet.

Når det går godt i byggebranchen, så smitter det af på Arthur Andersen Transport, der tilbyder alt fra entreprenørmaskiner til køreplader, kranopgaver og jordkørsel.

- Dermed kan kunderne altid ringe til os, uanset hvor langt de er i deres projekt, og så kan vi hjælpe dem. Vores mål er at stå for en ”ja-kultur”, både internt og over for kunderne. Det betyder, at man bekymrer sig om, at kunderne ikke bare er et nummer i rækken, men prøver at have indsigt i, hvor kunderne står. Vi går langt for at finde løsninger, og vi tror på, at vi kan løse opgaverne i fællesskab, siger Søren Tinggård.

Troværdighed er vigtigt
I en turbulent tid er det vigtigt med troværdighed, mener direktøren.

- Vi har været her i 137 år, og det har måske ikke betydet så meget i det daglige ræs, hvor opgaverne bare skulle løses hurtigt og billigt – men når samfundet mærker, at krisen kradser, så læner man sig op ad nogen, der er stabile og kan løse opgaverne. Det er måske lidt konservativt, men det virker, og man ved, hvor man ender, for vi har formået at forny os, men vi har samtidig en stor viden om, hvad der fungerer, siger han.

Arthur Andersen beskæftiger i dag 42 ansatte, og de skal alle have en stor del af æren for, familievirksomheden fortsat er godt kørende.

- Det er bestemt også en væsentlig årsag til, at vi igennem flere år har leveret rigtige gode resultater på bundlinjen, siger direktør Søren Tinggård.

Arthur Andersen A/S
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 29,5 26,8
Resultat før finansielle poster 3,7 3,5
Resultat før skat 3,6 3,3
Årets resultat 2,8 2,6
Balancesum 39,1 35,5
Egenkapital 11,2 10,7
Antal ansatte 40 38
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2019.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079