23948sdkhjf

Vognmandsforretning lukker efter 83 år: Konkurrencen er for hård

Vognmandsfirmaet Bent Laugesen A/S lukker pr. 30. juni 2020. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse, hvor de samtidig ”takker alle samarbejdspartnere, kunder og leverandører for et godt samarbejde gennem mange år.”

Bent Laugesen, der er grundlagt i 1937 af Karl Laugesen og dermed har 83 år på bagen, er i dag ledet af tredje generation, i form af brødrene Per og Peter Laugesen.

Transportmagasinet har talt med Per Laugesen, og han peger på især én grund til, at brødrene nu har valgt at sige stop.

- Tiden er svær, og det er svært at få noget for det, man laver. Generelt er det en hård branche, og vi er kommet frem til, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe, inden vi bliver trætte af det, siger han, og fortsætter:

- Vi kan ikke konkurrere med de store på priserne, og vi vil ikke køre gratis. Så er det bedre at få et almindeligt lønmodtagerjob.

Han afviser, at han i fremover skal beskæftige sig som vognmand. I stedet han er klar til at se, hvad fremtiden bringer af muligheder.

- Vi har været glade for at drive virksomheden alle årene, og vi er stadig glade, men det bliver vi ikke ved med at være, og så er det tid til at stoppe, siger Per Laugesen til Transportmagasinet.

I årsregnskabet for 2018/19 havde virksomheden med hjemsted i Bredsten ved Vejle et overskud før skat på 406.000 kr. Det fremgår ligeledes, at virksomheden har seks ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095