23948sdkhjf

Zinktag i et snuptag

Med Rheinzinks stærke, rustfrie hafter og batteridrevne Clipfix skruemaskine kan man montere holdbare zinktage i et snuptag
Når man skal montere falsede zinktage, er der tre ting, som kan gøre montagearbejdet væsentligt nemmere og hurtigere. Den ene er Rheinzinks nye batteridrevne Clipfix, der sætter turbo på monteringen. Den anden er nye hafter i rustfrit stål, og den tredje er skruer i stedet for søm.

Clipfix er et specialudviklet frontstykke til en skruemaskine udviklet i et samarbejde mellem FEIN og Rheinzink. Frontstykket er tilpasset Rheinzinks nye hafter, og skruerne kommer automatisk frem fra magasinet. Det betyder, at man blot skal sætte Clipfix maskinen ned mod haften, trykke på knappen, og så er haften præcist fastgjort.

Clipfix kombinerer skruens styrke med hastigheden fra et søm. Faktisk er arbejdet med Clipfix mere end dobbelt så hurtigt som brug af hammer og søm. Ved at bruge den batteridrevne Clipfix maskine er man fri for slanger og kompressor på taget, ligesom støj minimeres og sikkerheden øges.

En væsentlig bestanddel af systemet er de nyudviklede fast- og glidehafter i rustfrit stål, oplyser Rheinzink.

Hafterne fås i to versioner: standard og høj, hvor den høje hafte anvendes ved struktureret skillelag. Afhængig af vindlasten skal der bruges færre hafter end tidligere. Hermed tillades større hafteafstand, som medfører et formindsket forbrug af både tid og hafter.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126