23948sdkhjf

TUN: Byggeriet helt tilsidesat i ny finanslov

Trælasthandlerunionen-TUN har svært ved at se den kick-start af økonomien, som regeringen lovede danskerne i deres regeringsgrundlag
- Jeg har svært ved at se den kick-start af økonomien, som regeringen lovede danskerne i deres regeringsgrundlag. Finansloven for 2013 har heller ikke meget perspektiv, og byggeriet vil uden tvivl få et svært 2013, siger adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

- Det er meget trist, at regeringen ikke kan se de perspektiver, der er i at bevare BoligJobordningen. Ikke nok med at incitamentet for at energirenovere stiger, hjælper denne ordning også med forebyggelsen af sort arbejde, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

I stedet for at fokusere mere på effektiviseringer og omkostningsminimeringer i den offentlige sektor har Regeringen og Enhedslisten valgt at hæve indkomstskatten for at dække de tabte indtægter, der kommer med afskaffelsen af fedt- og sukkerafgiften.

- Regeringen og Enhedslisten er efter min opfattelse helt på afveje når de vælger at hæve indkomstskatten. Vi har i forvejen det højeste skattetryk i verden og vores nærmeste konkurrenter har set alarmklokkerne ringe og har sænket skatter og afgifter for at skabe grobund for vækst! Byggebranchen bløder og det er på tide, at regeringen kommer ind i kampen, afrunder adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062