23948sdkhjf

Få dine varer leveret til døren på en time

Det bruges masser af spildtid bag rattet i den danske installationsbranche. Den samme svend kan sagtens komme forbi en af Brødrene Dahls butikker 5-6 gange på en dag. Derfor lancerer Brødrene Dahl nu en ekspresleveringsservice, hvor man i en række store byer kan bestille og modtage varer inden for en time
De fleste installatører har prøvet at stå midt i en arbejdsopgave og mangle netop den komponent, der gør det muligt at komme videre med projektet. Svenden bliver sendt afsted, og imens står alt mere eller mindre stille. Både for kunden og installatøren er arbejdsafbrydelser et onde, som sænker effektiviteten.

Det gør Brødrene Dahl nu noget ved med lanceringen af ekspresleveringsservicen Cityservice. Med et enkelt telefonopkald til Brødrene Dahl kan installatøren bestille de manglende varer og få dem leveret af den lokale fragtmand inden for en time.

- Det er ikke ualmindeligt, at den samme svend kommer forbi for at hente varer 5-6 gange på en dag. Det er hverken rentabelt for installatøren eller hans kunder. Tanken med Cityservice er at løse den problematik på en enkel og overskuelig måde, siger Morten Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

Der er ingen begrænsning på ordrernes eller varernes størrelse, når man bestiller Cityservice. Den eneste forudsætning er, at leveringsadressen ligger i Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding eller Storkøbenhavn. Prisen er den samme – 300 kr. pr. leverance uanset mængde og adresse.

-Jeg tror, det er vigtigt, at konceptet er gennemskueligt og nemt at forstå. Derfor opererer vi ikke med graduerede priser. Cityservice er et tilbud til vores kunder, som kan vælges til og fra, nemt og fleksibelt, for at optimere arbejdsdagen og undgå forsinkelser, siger Morten Nikolajsen, og afviser med et smil, at Brødrene Dahl er trætte af kunder i butikkerne.

-Vi er selvfølgelig glade for at have kunder i vores butikker, men vores vigtigste målsætning er at hjælpe vores kunder – installatørerne – med at være konkurrencedygtige. Derfor leder vi hele tiden efter løsninger, som sætter installatørerne i stand til at arbejde mere effektivt og yde en bedre kundeservice.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109