23948sdkhjf

Æreshåndværkeren 2012: Asger Aamund

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn udnævnte i går aftes direktør Asger Aamund som Æreshåndværker under den traditionsrige medaljefest på Københavns Rådhus
Kontroversiel debattør og markant iværksætter. Disse var nøgleordene i motivationen bag Haandværkerforeningen i Kjøbenhavns udnævnelse af direktør Asger Aamund som Æreshåndværker under den traditionsrige medaljefest på Københavns Rådhus i går aftes – en titel, der tildeles markante personligheder, der har udvist – som det hedder – “indlevelse, vedholdende flid, tilegnelse af kundskaber, moralsk holdning og personlig styrke".

Med medaljefesten, der blev overværet af Hendes Majestæt Dronningen og et tusindtalligt publikum, hædrer det københavnske håndværk og de tekniske skoler de dygtigste nyudlærte svende med bronze- og sølvmedaljer.

- Siden midten af 1960’erne har vi nydt – eller hadet – hans skarpe, præcise indspark, når væsentlige samfundsmæssige spørgsmål er på dagsordenen. Æreshåndværkeren er klar i mælet – kontroversiel, men aldrig ligegyldig, lød det fra foreningens formand, ortopædiskomagermester Robert Sørensen, der fortsatte:

- Årets Æreshåndværker har med etableringen af NeuroSearch og Bavarian Nordic markeret sig som en af Danmarks mest markante iværksættere – en af de største ledelsesmæssige bedrifter i Danmark siden 1945.

Med Æreshåndværkertitlen følger et Æreshåndværkerbrev og en sølvmedalje som den, der overrækkes de unge håndværkere for særligt fremragende svendestykke.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078