23948sdkhjf

Billigere brændstof til det offentlige

Ny aftale giver rabatter til offentlige myndigheder på op til 12 pct. på f.eks. diesel målt i forhold til aktuelle listepriser.
SKI er på vej med en ny rammeaftale, der giver offentlige myndigheder mulighed for at opnå yderligere besparelser i form af rabatter ved køb af benzin, diesel og fyringsolie. Den nye aftale 06.01 Brændstof og fyringsolie er planlagt til at træde i kraft primo marts 2012.

Konkret betyder den tilbudte rabat en besparelse til offentlige myndigheder på ca. 3 pct. for ’Benzin 95’ i forhold til aktuelle listepriser. For ’Diesel’ er der tilsvarende tale om en rabat på ca. 12 pct. i forhold til aktuelle listepriser.

Rabatterne er øget i forhold til rabatterne på den gamle SKI-aftale, svarende til en ekstra besparelse på 40 mio. kr. over fire år ved en fortsættelse af den hidtidige efterspørgsel.

Fire leverandører

- Det glæder mig, at den nye aftale sikrer endnu større rabatter på brændstof og fyringsolie til de offentlige myndigheder. SKIs tidligere aftale på området havde attraktive rabatter. Alligevel er det via en målrettet konkurrenceudsættelse lykkedes, at få leverandørerne til at byde ind med endnu skarpere priser, siger SKIs adm. direktør Signe Lynggaard Madsen.

SKI har netop valgt i alt fire leverandører ud fra tildelingskriteriet "laveste pris". De fire leverandører fordeler sig med tre leverandører på delaftale 1, hvor kunderne køber ind med tankkort på tankstationer. Mens en enkelt leverandør på delaftale 2 kan levere brændstof og olie direkte til den offentlige kundes eget tankanlæg.

- Aftalen har et smalt sortiment, der alene fokuserer på kerneydelserne brændstof og fyringsolie og få konkurrencedygtige leverandører. Det gør aftalen let at anvende for de offentlige kunder, siger Signe Lynggaard Madsen.

Det offentlige forventes at købe for i alt 1,8 mia. kr. i rammeaftalens løbetid.

De valgte leverandører på aftalen er:

Delaftale 1: Kuwait Petroleum (Danmark) A/S, 2. Statoil Fuel & Retail A/S, 3. A/S Dansk Shell.

Delaftale 2: Kuwait Petroleum (Danmark) A/S

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085