23948sdkhjf

Lavere skat på arbejde vil gavne SMVerne

Håndværksrådet ønsker lettelser både i toppen og i bunden af lønskalaen
Skatten på arbejde skal sænkes markant. Udover ekstra i lønposen til medarbejdere vil lavere skat på løn øge arbejdsudbuddet. Det er der brug for, hvis dansk økonomi skal sikres i fremtiden.

Der mener Håndværksrådet

- Små og mellemstore virksomheder har brug for dygtige og motiverede medarbejdere, der er klar til yde en ekstra indsats for deres arbejdsplads. Derfor skal høj som lav af de ansatte have sænket personskatterne, og det vil andet lige øge produktiviteten i de mindre virksomheder, siger Håndværksrådets cheføkonom Jacob Thiel.

Håndværksrådet ønsker lettelser både i toppen og i bunden af lønskalaen. Førstnævnte i form af højere topskattegrænse end det, der allerede er aftalt, og sidstnævnte bør ske via et øget beskæftigelsesfradrag.

- Lige nu har vi som bekendt arbejdsløshed, men kommer vi nogle år frem, så kan vi imødese en vis arbejdskraftmangel, som vil koste virksomhederne konkurrencekraft. En skattereform med lavere skat på arbejde kan være med til at fremtidssikre de små og mellemstore virksomheders konkurrenceevne, siger cheføkonom Jacob Thiel.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079