23948sdkhjf

Nedtælling til Tømrerprisen 2012

Københavns Tømrerlaug afslører på onsdag, hvem der modtager Tømrerprisen 2012
På onsdag den 14. november bliver modtageren af Tømrerprisen 2012 offentliggjort.

Prisen, der med 150.000 kr. er den største af sin art i Danmark, uddeles af Københavns Tømrerlaug. Tømrerprisen blev første gang uddelt i 2009, og den hviler på en årlig donation fra Kirsten og Freddy Johansens Fond.

Prisen blev senest givet til Københavns Kommune som anerkendelse af det det rekreative molebyggeri og havnebad ved Svanemøllestranden.

Formålet med Tømrerprisen er at belønne personer, firmaer, organisationer eller bygherrer, som har udført eller har deltaget i et byggeri, hvor trækonstruktioner indgår som en markant bygningsdel, eller hvor tømrerfaget på anden vis har spillet en afgørende rolle. Tømrerprisen kan også gives ved nytænkning og dristig arkitektur, hvor træ er hovedbygningsdelen. Det er et krav, at både håndværk og materialer er af høj kvalitet.

Priskomiteens medlemmer er: Arkitekt og partner i KHR arkitekter, professor Jan Søndergaard, formand for Bygherreforeningen, direktør Lars Ole Hansen, adm. direktør i Dansk Byggeri Lars Storr-Hansen, viceoldermand i Københavns Tømrerlaug Søren Larsen og laugets oldermand, Flemming Kjærgaard.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141