23948sdkhjf

Superhåndværker på TUN BYG

Finale i Irwin Superhåndværker konkurrence på TUN BYG 2012
For andet år i træk er IRWIN i fuld gang med at afvikle IRWIN Super Håndværker Konkurrencen i Danmark. Og den store finale bliver afholdt på TUN BYG Messen i Fredericia i marts måned.

Marketingchef Kim Frost fra IRWIN (Newell Rubbermaid) oplyser, at der er blevet kåret 22 finalister i Danmark, og endnu 2 deltagere får en plads på messens første dag.

- Finalisterne er alle skarpe, hurtige og præcise i deres arbejde, og har kvalificeret sig på nogle fantastiske tider. En af de ting som alle har tilfælles er, at de alle kæmper om en NISSAN Navara Pick-Up til en værdi af 300.000 kroner, oplyser Kim Frost.

Konkurrencen går ud på at man på tid skal lave måle, mærke op, save, spænde og bore i et stykke træ og få det til at passe i en skabelon. Som sidste moment skal man oveni købet også bore et hul i en flise, uden at den knækker.

Man tror ikke det kan lade sig gøre, men mange finalister har gjort alt dette på mindre end 1 minut. Det er andet år i træk hvor vi kører IRWIN Super Håndværker konkurrencen i Danmark, og mange af sidste års deltagere er allerede klar til finalen. Mere end 1,200 deltagere har taget udfordringen, og der har været mange tætte kampe, siger Kim Frost.

Til konkurrence er der blevet brugt mere end 1 km træ og omkring 2.500 fliser. Alle deltagere har selvfølgelig fået præmier i form af en IRWIN håndsav og en Super Håndværker T-shirt!

- Det bliver nogle fantastiske og spændende dage med semi-finaler den 14. og 15 marts, og den store finale fredagen den 16. marts, lover Kim Frost.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078