23948sdkhjf

Få styr på det slidte stengulv

Slidte og beskidte stengulve kan undgås med Stonetreatment
Virksomheder med misvedligeholdte stengulv kan med Stonetreatments ekspertise og rådgivning sikre, at deres gulv igen kan fremstå pæne og præsentable igen. Med mange års erfaring kan danske Stonetreatment nemlig rådgive og levere de produkter der skal til, til glæde for medarbejdere og gæster.

Danske Stonetreatment har med flere års erfaring oplevet den samme tendens hos mange danske virksomheder, nemlig at deres stengulve alt for ofte fremstår kedelige og beskidte, på grund af misvedligeholdelse, brug af forkerte rengøringsmidler og rengøringsmetoder. Indehaver af Stonetreatment, Jon Walther Jensen forklarer:

- Situationen er den samme hos rigtig mange virksomheder som vi besigtiger, nemlig at det ikke ser ret pænt ud, hvilket trækker ned på virksomhedens helhedsindtryk. Det skyldes generelt, at der bliver brugt de forkerte rengøringsmidler, som enten ødelægger gulvet, eller ikke får rengjort det ordentligt.

Med de mange års erfaring og kendskab til alle former for natursten, kan Stonetreatment sikre, at dette undgås, både gennem rådgivning samt rengøring og vedligeholdelse.

Forløbet er typisk, at Stonetreatment besigtiger hos kunden, derefter prøvetester produkterne for at opnå det bedste resultat, og derefter behøver Stonetreatment blot, at vedligeholde gulvet 1-2 gange årligt.

For Stonetreatment er denne ordning med til at sikre, at kunden er garanteret en høj kvalitet af rengøring. Det betyder også, at det rengøringspersonel der står for den daglige rengøring bliver uddannet i brugen af Stonetreatments produkter, for på den måde at sikre, at overfladerne ikke bliver fejlbehandlede.

- Ved at uddanne det respektive rengøringspersonel, kan vi sikre at rengøringsmetoderne er fagligt korrekte. På den måde er det en vindersag for alle, da vi som virksomhed ikke tager arbejdet fra andre og virksomhederne er tilfredse, fordi gulvet fremstår pænt og præsentabelt. Desuden slipper virksomhederne for at investere i et nyt gulv, fordi de forlænger levetiden på stenen med denne vedligeholdelsesmetode, siger Jon Walther Jensen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078