23948sdkhjf

Nye svejesemaskiner fra ESAB

ESAB har lanceret kompakte og kraftfulde inverterbaserede svejsestrømkilder som er udviklet til MIG/MAG- og MMA-svejsning med høj produktivitet
ESAB har lanceret svejsestrømkilderne Origo Mig 4004i og 5004i. De kompakte og kraftfulde inverterbaserede svejsestrømkilder er udviklet til MIG/MAG- og MMA-svejsning med høj produktivitet.

De nye familiemedlemmer sætter en ny standard for, hvad svejsere kan forvente sig af industrielt svejseudstyr. På trods af det kompakte design og den lave vægt er der masser af muskelkraft gemt i kabinettet. En intermittensfaktor på hele 350 A ved 100 pct. taler for sig selv.

Typiske anvendelsesområder er højproduktiv svejsning i stål og rustfrit stål, energisektoren (inklusive tårne til vindmøller), bilindustrien, stålkonstruktionsteknik samt værft- og offshoreindustrien. De innovative strømkilder er perfekte til manuel svejsning, men også velegnede til mekaniseret svejsning med ESAB Miggytrac™ og Railtrac™.

Vælg mellem trådfremføringen Origo Feed 3004 (trådruller på Ø 30) eller arbejdshesten Origo Feed 4804 (trådruller på Ø 48). Disse trådfremføringer kan enten bruges med standardtrådspoler eller med ESAB's Marathon Pac, der eliminerer den nedetid, som spoleskift medfører.

Samtidig har udstyret høj intelligens: QSet-funktionen vælger automatisk de optimale svejseparametre i kortbueområdet. Afhængigt af hvilken trådfremføring man har valgt, kan strømkilderne bruges med massiv tråd eller rørtråd med diametre på op til 1,6 eller 2,4 mm. Strømkilderne står på en robust vogn med 4 løfteøjer, og de er derfor nemme at transportere. Den lave vægt, 46 kg uden og 50 kg med kølesystem, gør ikke sagen værre.

Kontrolpanelerne er meget logiske, og de funktioner der anvendes ofte, er placeret lettilgængeligt på panelerne. Specialfunktionerne er skjulte og vises ved behov. Vælg mellem ESAB's avancerede basispanel MA23 eller MA24, som er et mere sofistikeret synergisk panel med QSet-funktionalitet. Begge kan udstyres med en fjernbetjening. Ud over dette hjælper synergilinjefunktionen svejseren med at svejse med de optimale parameterindstillinger for den aktuelle kombination af grundmateriale, tråd og gas.

ESAB fokuserer på brugervenligheden, og velgennemarbejdede brugerundersøgelser viser, at et avanceret kontrolpanel ikke behøver at se ud som et cockpit.

Origo Mig 4004i og 5004i har en virkningsgrad på over 85 pct. og en effektfaktor på næsten 1 – alt sammen for at begrænse energiforbruget mest muligt. For at sænke energiforbruget yderligere slår det behovsstyrede kølesystem automatisk fra efter 6½ minutters inaktivitet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095