23948sdkhjf

Byggejura hos Byggecentrum

Byggecentrum samarbejder med en håndfuld af de førende byggejuraeksperter, når der skal udvikles nye jurakurser
Byggeriets virksomheder styrker deres byggejura-kompetencer. Og det er der god grund til. En lind strøm af nye regler inden for byggejura og af nye afgørelser, der ændrer praksis på et område, giver stor efterspørgsel på opdateret juridisk viden, der er til at gå til for byggefolk.

Det behov imødekommer Byggecentrum med en lang række nye og lige så mange velafprøvede, opdaterede byggejuridiske kurser for praktikere.

Byggecentrum samarbejder med en håndfuld af de førende byggejuraeksperter, når der skal udvikles nye jurakurser. En af dem er Carsten Lang- Jensen fra Homann Advokater, som også underviser på Byggecentrums kurser om udbudsret. Med en baggrund inden for byggejura har han over 20 års erfaring med entrepriser og udbud, og det er et af de emneområder, der er ekstra meget run på i øjeblikket:

- På grund af finanskrisen og regeringens kickstart er det i øjeblikket inden for de offentlige anlægs- og byggeopgaver som hospitalsbyggerier, veje, broer, energianlæg mv., at udbudsaktiviteten er størst. Derudover er det også typisk her, der er mange penge på spil, hvis der laves juridiske fejl i materialet – både for udbyder og for de virksomheder, der afgiver tilbud, siger Carsten Lang-Jensen:

- Der er forståeligt nok megen fokus på reglerne for offentlige udbud. Det er komplekse regler, der jo både har en international, europæisk og en national dimension. De skal være med til at styrke konkurrencen blandt de bydende virksomheder, så man får det bedste tilbud, men samtidig undgår usaglige hensyn i det offentlige.

Endelig skal reglerne for offentlige udbud også beskytte de tilbudsgivende virksomheder, som jo bruger mange ressourcer på at afgive et godt tilbud, siger Carsten Lang-Jensen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094