23948sdkhjf

Få alle byggedokumenter på mobilen

Ny app gør det muligt at samle alle referater, budgetter, tidsplaner og standarder over et byggeri på sin smartphone
Hvad var det vi blev enige om på sidste byggemøde? Hvordan er det nu der helt nøjagtigt står i standarden? Hvad sagde budgettet egentlig om denne del af byggeriet?

Når der er gang i et større byggeri eller renovering, kan det være svært at huske alle detaljer. Referater, budgetter, tidsplaner og standarder er på computeren, men den er ikke lige ved hånden, og måske har man ikke fået alle papirer med til byggemøde.

Men der er hjælp at hente fremover. BYR Gruppen har udviklet en App, hvor man på sin smartphone kan samle alle dokumenter og derved altid have dem ved hånden.

Alt er tilgængeligt for alle

- Det hænder, at vi sidder til bygherremøde, og en af aktørerne f.eks. ikke har referatet fra sidste møde med eller, at vi har brug for at se, hvad der nøjagtigt står i ABT93, men ingen har standarden ved hånden.

Derfor tænkte vi, at det på en smart måde skulle være muligt at gøre det tilgængeligt for alle, og langt de fleste har en smartphone på sig, så derfor blev det en gratis App, som kan holde styr på alle dokumenter omkring et byggeri. I sidste ende sparer det tid, og alle kan fokusere på selve byggeriet, forklarer Rasmus Storgaard, der er direktør i BYR Gruppen og primus motor i udviklingen af App´en, som ikke hidtil er set i byggebranchen.

Siden App´en blev lanceret på www.byr.dk og i App Store under BYR i slutningen af december, har BYR Gruppen fået mange tilbagemeldinger fra arkitekter, bygningskonstruktører, entreprenører, funktionærer og andre i byggebranchen.

- Vi har fået utrolig positiv respons, og mange har allerede downloadet App´en og delt den med andre. Jeg ser frem til, at den bliver så udbredt, at der er mindst en person på en byggeplads, der bruger App´en, fordi de så altid har dokumenterne inden for rækkevidde, siger Rasmus Storgaard.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076