23948sdkhjf

Snefræsere storsælger i Bauhaus

Husejerne støvsuger Bauhaus’ hylder for snefræsere, sneskovle og andet snegrej for at være klar til vinterens snemasser.
- Sidste år var alt udsolgt, så mange måtte gå forgæves, da vinteren var på sit højeste. Det ønsker kunderne ikke at opleve igen, så rigtig mange er ude i år for at sikre sig de rette redskaber til snemængderne, siger Steen Buch, produktchef i Bauhaus.

Byggevarehuskæden har hylderne fyldt op med alt lige fra maskindrevne snefræsere til sneskovle og vejsalt og forventer at fordoble salget af sneredskaber i år.

En af de helt store sællerter er snefræsere, som gør det til en leg at rydde sne i både små indkørsler og på større arealer. Bauhaus’ mindste model har en lille elmotor og er en fin løsning til en almindelig indkørsel, når sneen daler stille og roligt.

- Får vi kæmpe driver på 30-40 cm. kræver rydningsarbejdet dog mere motorkraft og en fræser med gear. Til gengæld får familiens sneansvarlige hurtigt arbejdet fra hånden, ligesom ryggen ikke lider overlast af at skovle store snemasser, siger Steen Buch.

Skovle og salt

Foruden snefræsere har Bauhaus et stort udvalg af sneskrabere, sneskovle, strøvogne og vejsalt, der alt sammen er med til at lette vinterens indtog.

- Vi er rustet til vinteren og står klar med rådgivning til kunderne, så de får den rette løsning til lige præcis deres behov, siger Steen Buch.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093