23948sdkhjf

Sanistål ændrer bestyrelsen

Ændring af bestyrelsen i Sanistål ved næste ordinære generalforsamling
Bestyrelsesmedlemmerne Steen Gede og Walther Vishof Paulsen har meddelt, at de ikke ønsker genvalg på den ordinære generalforsamling i Sanistål i apri 2012. Steen Gede og Walther Vishof Paulsen har været i Saniståls bestyrelse i henholdsvis 17 år og 12 år, og kan derfor heller ikke genvælges som uafhængige medlemmer.

De øvrige medlemmer Ole Steen Andersen (formand), Jens Jørgen Madsen (næstformand) og Peter Vagn-Jensen genopstiller alle.

Bestyrelsen vil på generalforsamlingen stille forslag om nyvalg af William E. Hoover, Jr., der er MBA, Harvard Business School og har arbejdet for managementrådgivningsvirksomheden McKinsey & Co i ca. 30 år frem til 2007. William E. Hoover er tillige bestyrelsesmedlem i Danfoss A/S, Sauer-Danfoss Inc., GN Store Nord (næstformand) og NorthStar Battery. Herudover er han medlem af Lego Foundation og formand for ReD Associates.

Bestyrelsen vil herefter bestå af 4 generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer, samt 3 medarbejdervalgte medlemmer valgt i 2010 for en 4 årig periode.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078