23948sdkhjf

Få både vinduer og lysninger i én bestilling

Nyt samarbejde mellem Outline Vinduer og Bisgaard Industri A/S
Fremover kan man slå to fluer med ét smæk og bestille Bisgaard Industris lysninger samtidig med, at man bestiller sine nye vinduer hos Outline Vinduer.

Begge virksomheder glæder sig over samarbejdet, der betyder sparet tid og en meget lettere tilgang til en samlet løsning for håndværkeren. Løsningen omfatter både nye vinduer fra Outline og de anerkendte, præfabrikerede ClipOn-lysninger fra Bisgaard Industri:

- Uanset om man bestiller få eller flere lysninger, er det en nem løsning med store fordele. Bl.a. kender man hos Outline altid notplaceringen i vinduet. Det eneste, man som kunde behøver at oplyse, er falsdybden. Montering tager kun ca. 15 min., og man slipper helt for alt besværet med indkøb af materiale, tilsavning, grunding og maling, siger Helle F. Skærbech, adm. direktør hos Bisgaard Industri.

Easy business og mere kundevenligt

Hos Outline Vinduer er man tilsvarende begejstret for den nye, kundevenlige løsning:

- Når samarbejdet med Bisgaard Industri er yderst interessant for Outlines professionelle kunder, så er det fordi, det er helt i tråd med vores easy business-princip. Det sparer simpelthen vores kunder for en masse tid. Både i forhold til bestilling og montering af lysningerne, da konceptet er så let at gå til. Nu kan kunden ganske enkelt bestille en færdig vinduesløsning inkl. lysninger på én gang, siger Salgschef i Outline Vinduer, Claus Petersen Koch.

Hos Bisgaard Industri ser man Outline Vinduer som en dynamisk virksomhed, der samtidig er en af de førende producenter af træbaserede vinduer og døre designet og fremstillet i Danmark. Outlines vinduer, døre og lysninger sælges gennem byggemarkeder og trælaster i hele landet.

Her kan du få råd og vejledning til at vælge den helt rette løsning og se Outlines udstillinger.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089