23948sdkhjf

Små og mellemstore virksomheder tror på fremgang

Optimisme hos mange små og mellemstore virksomheder, viser ny undersøgelse fra Advodan
Otte ud af 10 små og mellemstore virksomheder forventer mindst den samme omsætning eller lige frem en fremgang de næste 12 måneder. Det viser en ny Advodan-undersøgelse

23 pct. af de adspurgte virksomheder ser så lyst på fremtiden, at de regner med en stigning i omsætningen på mindst 10 pct.. 20 pct. tror på en stigning mellem 1 og 9 pct., mens 36 pct. tror på status quo.

De mest positive tendenser ses i Region Hovedstaden og i Region Syddanmark. Her tror 25 pct. af de adspurgte virksomhedsledere på en fremgang i omsætningen på over 10 pct.

Ny virkelighed

- Der er ikke så meget tudekone længere. Vi ser, at de virksomheder, som har indstillet sig på en ny virkelighed og platform at drive forretning på, står stærkt i konkurrencen og ser lyst på fremtiden, forklarer advokat Verner Holm, Advodan i Vejen og formand for det lokale erhvervsråd.

Ifølge Verner Holm er det især virksomhedernes fokus på risikoafdækning, som styrker deres forretningsgrundlag.

- De nye konkurrencevilkår i forhold til tidligere betyder, at der er fokus på at få procedurer på plads i eksempelvis entreprisesager, selskabskonstruktioner eller konkurrenceklausuler, så virksomhederne ikke skal begynde forfra, hver gang en ny sag lander på bordet. Dels sparer de en masse tid og ressourcer, og dels kan direktørerne langt bedre træffe beslutninger, som gavner top- og bundlinjen, fortæller Verner Holm.

Desuden fremstår virksomhederne mere professionelle.

Virksomhedslederne har i dag fået mere fokus på at få nogle værktøjer og løsninger, så de hurtigere, bedre og mere konsekvent kan træffe de optimale beslutninger for deres forretning. Det hjælper dem også, når de skal forhandle kredit med banken, forklarer Verner Holm.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094