23948sdkhjf

Har din virksomhed en trafiksikkerhedspolitik?

RADIO MESTER TIDENDE: Erhvervskøretøjer er involveret i hver tredje dødsulykke
Erhvervskøretøjer var i perioden 2006 til 2010 involveret i ca. hver tredje dødsulykke i trafikken og ca. hver femte ulykke med alvorligt tilskadekommende, viser tal fra Arbejdstilsynet.

I Rådet for Sikker Trafik opfordrer man derfor nu virksomhederne til at tage et ansvar og indføre trafiksikkerhedspolitikker, siger direktør Anders Rosbo.

- I mange andre lande end i Danmark har man arbejdet i årevis med at lave trafiksikkerhedspolitikker i virksomhederne og arbejdet med at uddanne folk i at blive bedre til at køre. Det er ikke det køretekniske vi tænker på, men det, at være bedre til at være opmærksom, være bedre til at orientere sig og være bedre til at være forudseende.

Fordi det er jo faktisk det, der gør, at ulykkerne sker. Det er ikke så meget dét, at folk ikke kender færdselsreglerne eller rent teknisk er for dårlige til at køre. Der er et rationale ift. at få nedbragt antallet af trafikulykker, hvis virksomhederne indfører en trafiksikkerhedspolitik og hvis de arbejder med at uddanne deres medarbejdere til bedre bilister, siger direktør i Rådet for Sikker Trafik, Anders Rosbo.

tøtte

Hør interview med direktør i Rådet for Sikker Trafik, Anders Rosbo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062