23948sdkhjf

Energivejlederuddannelse for større bygninger

Evalueringer fra de første kurser af den nye overbygning til Energivejlederuddannelsen viser stor tilfredshed fra kursisterne
Nu har du mulighed for at tage en overbygning til energivejlederuddannelsen. Den er for faguddannede, som allerede har taget energivejlederens grunduddannelse for mindre bygninger, og som gerne vil øge kompetencerne til også at kunne energivejlede for større bygninger.

Kristian Vielwerth, der er kursusleder hos Teknologisk Institut, siger:

- Nu er kurserne i gang, og de første 2 hold håndværkere og installatører står allerede klar med særligt gode forudsætninger for at realisere energibesparelser i større bygninger.

Det er meget engagerede kursister, som vi møder, og tilbagemeldingen fra dem er en meget fin evaluering. På en skala fra 1 til 5, hvor 1 er bedst får kurserne gennemsnitskarakteren henholdsvis 1,7 og 2, hvilket er yderst tilfredsstillende.

Løber over tre dage

Energivejleder Større Bygninger løber over tre dage og forudsætter, at man har taget grunduddannelsen, som også varer tre dage. Der veksles mellem gruppearbejde, oplæg og praktiske øvelser, og på dag 2 foregår en del af undervisningen i en konkret bygning, som gennemgås for at finde mulighederne for energibesparelser og dermed mere forretning for energivejlederen.

Desuden opnår kursisterne nye støtteværktøjer til planlægning af mersalg, hvor energiløsninger indgår, og værktøjer til håndtering af projektsalg og forandringsprocesser i virksomheden hen imod en større satsning på energieffektivitet. Deltagerne går hjem med en handlingsplan for udvikling af deres forretning.

De næste kurser for Energivejleder Større Bygninger løber af stablen den 8.-10. maj i Aarhus for klimaskærm og den 22.-24. maj ligeledes i Aarhus for installationer. Der er fortsat ledige pladser. Desuden er der nu også sat datoer for kurser i efteråret for både klimaskærm og installationer i både Høje-Taastrup og Aarhus.

tøtte

Kursus om klimaskærm

Kursus om installation
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063