23948sdkhjf

Sådan bliver du en god og konkurrencedygtig underentreprenør

Hør nærmere om hvilke krav og forventninger Enemærke & Petersen stiller til potentielle underentreprenører
- At tjene penge på en byggesag handler naturligvis om at give et fornuftigt tilbud, at kunne overholde tidsfristerne og i øvrigt udføre en given opgave til en aftalt kvalitet. Men det handler i høj grad også om aktivt at arbejde med bløde værdier som forventningsafstemning, tillid, respekt, åbenhed og ærlighed.

Det handler om, at alle led i værdikæden – bygherren, rådgiveren, hoved- /totalentreprenøren, mesteren/underentreprenøren og håndværkerne - deltager aktivt i at få processen til at køre smidigt og optimalt. Det er lettere sagt end gjort, men hos Enemærke & Petersen er vi tæt på at få det til at fungere, forklarer procesleder Jan Buur Frederiksen og proceskonsulent Ask Hesselager.

Sund fornuft

Enemærke & Petersen er meget aktive i forskellige sammenhænge når der gælder optimering af byggeprocessen. Firmaet deltager således både i arbejdet omkring Værdibyg, Lean Construction m.v. Og på næste torsdag den 25. oktober stiller både Jan Buur Frederiksen og Ask Hesselager op til en seance i rækken af "Mestertips på 3 timer".

Her kan alle interesserede deltage og høre nærmer om hvilke tanker og krav Enemærke & Petersen stille til samarbejdet med bl.a. underentreprenører og-leverandører.

- Det er en unik mulighed for at blive klogere på, hvordan struktureret og målrettet samarbejde kan skabe succes for alle involverede i en byggesag, siger direktør Martin Profit Jakobsen, BASIT, som står bag "Mestertips på 3 timer" i tæt samarbejde med Dansk Byggeri og Licitationens søsterblad Mester Tidende.

Tilmelding

Mødet holdes torsdag den 25. oktober kl. 9-12 på Teknologisk Institut i Taastrup. Det koster 500 kr. for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage på mødet. Tilmeld dig ved at sende en mail til mpj@basit.dk

Mester Tidende stiller to gratis pladser til rådighed efter først-til-mølle-princippet. Mail til klaust@mestertidende.dk

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078