23948sdkhjf

Hurtige byggefolk på Le Mans

De to vindere af hovedpræmien i isoleringsvirksomheden ROCKWOOL A/S’ store 75 års jubilæumskonkurrence har været på Le Mans og kørt i en Pescarolo Le Mans prototype racer.
Mange mænd har en drengedrøm om at fyre den af med sømmet i bund på den legendariske Le Mans’ banes historiske asfalt. For Claus Zeeberg Nielsen og Karsten Lund er drømmen nu blevet til virkelighed, da de for nylig begge vandt hovedpræmien i ROCKWOOL A/S’ store 75 års jubilæumskonkurrence.

Præmien var nemlig to stk. Le Mans Driver Experience, som gav de to heldige herrer mulighed for at snuse til Tom Kristensens "hjemmebane", hvor han otte gange har triumferet i det sagnomspundne 24-timers løb:

- Jeg var faktisk ikke specielt bidt af motorsport, men da jeg først kom ned i raceren og fik lov til at træde sømmet i bund, var jeg hooked. Også stemningen i Le Mans by var en kæmpe oplevelse, og jeg skal helt sikkert derned og opleve løbet på et tidspunkt, siger Karsten Lund, der er til daglig er byggeleder hos Cawo i Haderslev.

Han havde følgeskab af Claus Zeeberg Nielsen, der er indehaver af tømrer- snedkervirksomheden Enmandshæren i Herfølge, som istemmer:

- Det var fantastisk. Jeg har tidligere prøvet at køre en Formel 1 racer, men det her var faktisk sjovere, fordi vi fik lov til at køre race mod hinanden. Og så var det en kæmpe oplevelse at køre på den bane, hvor jeg har siddet og set fire 24-timers Le Mans løb.

Fuld fart på jubilæumskampagnen

Jubilæumskampagnen har for ROCKWOOL A/S været en stor succes:

- Vi har fået meget stor opmærksomhed om konkurrencen. Der var rigtig mange med benzin i blodet, som gerne ville snuse til Le Mans’ magi, de hurtige biler og duften af motor, siger marketingchef i ROCKWOOL A/S Jesper Madsen.

Udover de unikke Le Mans-oplevelser har ROCKWOOL A/S også haft hundredvis af andre præmier på højkant de seneste måneder. Der er også blevet fundet vindere af bl.a. den nye støv- og vandtætte SONY XPERIA GO smartphone, abonnementer på Bilmagasiner.

Siden virksomhedens etablering, har ROCKWOOL A/S været førende indenfor isolering. Men selvom forretningen nu er global, så forbliver koncernen tæt knyttet til sine rødder. Hovedkvarteret ligger stadig Hedehusene, hvor den første produktion af stenuld startede for 75 år siden.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094