23948sdkhjf

Kompakt fejeløsning i pagt med kulturen

Barcelonas snævre gader og store pladser holdes rene af RAVO-maskiner
Barcelona er en tætpakket storby med omtrent 4,5 millioner indbyggere, og godt hjulpet af de enorme turiststrømme året rundt er der "fuldt hus" overalt i byen. Der er ikke langt mellem de forskellige seværdigheder, bl.a. det imponerende historiske centrum fra Middelalderen og – mod vest – den moderne bydel Eixample med de berømte Gaudi fantasibygningsværker.

Et bybillede, der er præget af snævre gader, brede boulevarder og store pladser – heriblandt utallige markedspladser – stiller selvfølgelig markant høje krav om alsidighed og fleksibilitet til det materiel, der bruges til renholdelsen.

I Barcelona har man evidens for, at fodboldspillere fra Holland virker efter hensigten. Det samme gælder for kompaktfejemaskiner. Byen har faktisk anvendt de hollandske RAVO-løsninger i mange år, og for nylig vandt SVAT, den spanske RAVO-forhandler, en flot ordre på hele 60 maskiner. Årsagen er ganske enkel. SVAT havde udført et seriøst og grundigt forarbejde med dybdegående undersøgelser af de krav, der helt præcist stilles til gaderenholdelse i den spanske millionby.

Swasher sprøjtesystem og antistøjpakke

På baggrund af SVAT’s undersøgelser udviklede teknikerne fra RAVO den specielle Swasher. Maskinen er udstyret med spraybom, to specielle Swasher sprøjtearme med 68 liter pumpe og en ekstra vandtank, som betyder, at gaderne kan rengøres i én arbejdsoperation.

Den specielle antistøjpakke fra RAVO, som sænker støjniveauet til 97 dBA, er også blandt de faktorer, der blev udslagsgivende, eftersom en stor del af rengøringsarbejdet i byen bliver udført om natten. Det samme gælder maskinens betydelige manøvredygtighed og høje driftssikkerhed.

RAVO repræsenteres herhjemme af Løwener

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11