23948sdkhjf

International ejendomsmesse i Københavns i 2013

Skandinaviens erhvervsejendomsaktører slår den 29. og 30 maj 2013 dørene op til COPSUM2013 -Copenhagen Property Summit
Efter 10 års tørke med internationale ejendomsmesser på dansk jord slår Skandinaviens erhvervsejendomsaktører den 29. og 30. maj 2013 dørene op til Copenhagen Property Summit 2013, som arrangeres af danske Byens Ejendom.

Copenhagen Property Summit (COPSUM2013) gæstes af over 1.000 besøgende fra ind- og udland med det skandinaviske ejendomsmarked som omdrejningspunkt. De to messedage byder på over 20 on-site konferencer, workshops og paneldebatter, men mest af alt tilbyder COPSUM sine gæster en reel og konkret mulighed for at gøre forretning i Danmark og Norden.

- Ejendomsinvestorerne, udviklerne og de store entreprenører var i frit fald da krisen ramte, fortæller adm. direktør Ulrik Lehrskov-Schmidt.

- Nu har panikken efterhånden lagt sig, og det er på tide at finde visionerne, drømmene og partnerskaberne frem igen - til alles bedste. Vi tror tiden til en stor nordisk messe er rigtig nu og håber, at ejendomsmarkedet er enige med os, fremhæver Ulrik Lehrskov-Schmidt.

Relationer i centrum

På COPSUM deltager en bred skare af aktører fra ejendomsbranchen: investorer, entreprenører, arkitekter, erhvervsmæglere, jurister og offentlige institutioner. For arrangørerne vejer netop de konkrete relationer tungt:

- Branchen har brug for et sted at mødes, hvor man i fællesskab kan lave de aftaler, som skal hjælpe det skandinaviske ejendomsmarked tilbage i gear på den anden side af krisen, siger Ulrik Lehrskov-Schmidt.

COPSUM2013 afholdes den 29. og 30. maj 2013 på Kulturkajen Docken i Nordhavnen, et af Københavns største udviklingsområder. Under messen arrangeres blandt andet rundture til nogle af de største københavnske udviklings- og byggeprojekter. En række udstillere og sponsorer er allerede på plads.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093