23948sdkhjf

Bliv en bedre underentreprenør

På tre timer kan du lære at blive en bedre underentreprenør. Kom og hør hoved- og totalentreprenørfirmaet Enemærke & Petersen fortælle om deres samarbejdserfaringer med underentreprenører
Man skal være varsom med at gentage en succes, men det er ikke desto mindre hvad Mester Tidende og BASIT forsøger tirsdag den 27. november kl. 14.00-17.00. Her gentages ´Mestertips på 3-timer-arrangementet´ fra ultimo oktober med fokus på, hvordan du bliver en bedre underentreprenør.

Det er procesleder Jan Buur Frederiksen og proceskonsulent Ask Hesselager, Enemærke&Petersen (E&P), der øser af deres erfaringer med at arbejde sammen med alle former for underentreprenør.

På det første arrangement i oktober deltog bl.a. anlægsgartner og aut. kloakmester Søren Musse.

Han mener, at indsparket fra E&P var rigtigt godt og relevant, og at han tager de forskellige indspark med sig og vil bruge det i sin hverdag.

- Alle der skal samarbejde i byggeriet bør have inspiration fra møder som Mestertips på 3 timer, med Enemærke & Petersen. Jeg har bedt nogle af sine samarbejdspartnere om at deltage på det næste møde, så de også får inspiration fra E&P, siger Søren Musse.

Tilmelding ved henvendelse til Martin Profit Jakobsen, BASIT på

mpj@basit.dk

Mødet med E&P holdes den 27. november på Teknologisk Institut i Taastrup

Pris er 1.800,- pr, deltager – 900 for deltager 2 fra samme virksomhed .

Medlemmer af Dansk Byggeri og Tekniq : 1.000,- Deltager 2 fra samme virksomhed 600,-
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094