23948sdkhjf

Sampak-løsninger for afløb giver installatøren fordele

Ny alt i én-løsning fra unidrain tilgodeser både installatøren og gør-det-selv kunden - uden at gå på kompromis med kvaliteten
Kender man linjeafløb, kender man også unidrain - to produktserier med et utal af kombinationsmuligheder og æstetiske udtryk. Men ikke alle ønsker frit valg på alle hylder, når de skal have nyt afløb. Derfor imødekommer unidrain® nu installatøren og handymanden med en sampakløsning, der samler alle nødvendige afløbsdele i ét køb.

Nogle forbrugere har ikke lyst til at tage stilling til enkeltelementer - de vil bare have et elegant og funktionelt afløb. Derfor er unidrains alt i én-pakke sammensat af de bedste elementer fra virksomhedens mest solgte produkter. Og det sparer både installatøren og gør-det-selv forbruger tid, fordi vejen til et færdiginstalleret linjeafløb bliver kortere.

- Rigtig mange forbrugere kan godt lide valgfrihed. Og med vores eksisterende sortiment kan man få sit unidrain afløb skræddersyet, så der er kælet for alle detaljer. Men vi oplever, at installatørerne nogle gange skal rådgive forbrugere, som bare gerne vil have design og funktionalitet på sit badeværelse - og ikke vil tage stilling til så meget andet. Derfor har vi set på vores mest populære produkter og sammensat to færdige pakker - én til linjeafløb og én til hjørneafløb.

På den måde kan installatøren nemt og hurtigt rådgive den del af kunderne, der ønsker et smukt resultat uden alt for mange valg. Og samtidig bliver det lettere for handymanden at installere sit eget unidrain afløb, fortæller Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

Et komplet afløb

unidrains nye "komplette afløb" indeholder alle de dele, man har brug for, når man skal installere et ClassicLine-afløb: rist, ramme, trævlesi, afløbsarmatur og udløbshus. Sampakningen findes med Column rist og både som hjørne- og linjeafløb. I begge pakker er rammen H10mm og med et Ø75mm lodret udløbshus inkl. vandlås.

Til linjeafløb findes løsningen i længderne 700mm, 800mm, 900mm og 1000mm.

unidrains to produktserier, HighLine og ClassicLine, er udviklet af danske arkitekter og anerkendt over hele verden.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08