23948sdkhjf

Plastmo kåret som Årets Leverandør

Plastmo A/S kan det næste års tid smykke sig med titlen »Årets Leverandør 2012«.
Trælasthandlerunionen-TUN har for 9. gang uddelt prisen "Årets Leverandør, som vælges blandt de ca. 450 byggevareleverandører, der er tilknyttet det digitale produktkatalog www.byggebasen.dk.

Titlen går i år til Plastmo A/S , som udvikler, producerer og markedsfører tagrender og lette tagløsninger.

- Det er en fornøjelse at kunne uddele denne pris til Plastmo A/S. Prisen er med til at påskønne det samarbejde, der hver dag kommer til udtryk i ByggeBasen, hvor leverandører og forhandlere bidrager til vækst og udvikling i byggevarehandlen og den byggebranche, vi er en del af, sagde formanden for TUN, tømmerhandler Poul Erik Grønfeldt ved overrækkelsen af prisen forleden i forbindelse med TUNs årsmøde i Nyborg.

Deltagerne på årsmødet gav et fortjent bifald til salgs- og marketingsdirektør Steffen Johnsen, Plastmo A/S, som modtog en plakette samt en skulptur med titlen "Fugl Af Sang", udformet af kunstneren Jes Nordby fra Galleri Jes Nordby, som det håndgribelige bevis på hæderen, som Årets Leverandør 2012.

Sidste år var det Nordisk Wavin A/S, der modtog prisen, og tidligere har Rockwool A/S, Expandet Screw Anchors, Robert Nielsen I/S, BPB Gyproc A/S, UPM-Kymmene Wood A/S, Junckers Industrier A/S og Alfix A/S kunnet smykke sig med titlen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082