23948sdkhjf

Ny hybrid teleskoplæsser

Teleskoplæsser som både kan køre på diesel og el øger fleksibiliteten og gavner miljøet
Manitou lancerer roterende teleskoplæsser, som kan køre på såvel diesel som el. Hybridmodellen kan dermed også bruges indendørs.

MRT2150 Privilege, en roterende teleskoplæsseTeleskoplæsserer, kan således ikke bare bruges udendørs, men også indendørs. Når maskinen er kørt ind i hallen eller værkstedet, slukker man motoren og trækker ledningen over til den nærmeste ganske almindelige stikkontakt.

- MRT2150 Privilege er den eneste hybrid-model på markedet for teleskoplæssere. Hydrid-løsningen vil blive efterspurgt, fordi den både gavner arbejdsmiljø og miljø, siger teknisk chef Claus Bjerregaard fra Scantruck A/S i Skive.

- Arbejdsmiljøet får et løft først og fremmest, fordi modellen arbejder ligeså lydløst som en symaskine. Miljøet får også et løft, fordi maskinen kan køre på el og dermed forbedrer brændstoføkonomien og forurener mindre, forklarer han.

Stabil og fleksibel

Manitou har udstyret sin MRT2150 Privilege med en arbejdshøjde på 21 meter og en løftekapacitet på 4.999 kg en halv meter ude på gaflerne. Det elektro-hydrauliske system består af en tre-faset asynkron elmotor, som begrænser støj og forurening.

Når først maskinen er blevet stabiliseret indendørs, kan brugeren via radiostyring foretage materialehåndtering og operationer fra mandskabskurven.

- Med MRT2150 Privilege rammer vi vores miljøbevidste kunder, som har behov for en hybrid teleskoplæsser, der kan bruges både inde og ude. Det er primært kunder inden for byggeriet, vi har i kikkerten, siger Claus Bjerregaard.

MRT2150 Privilege (den konventionelle, som kører på diesel) er en af Manitou’s mest populære teleskoplæssere.

[ Fakta om MRT2150 Privilege

• Brændstof: Diesel og el

• Løftehøjde: 20,6 m

• Løftekapacitet: 4999 kg

• Power: 150 hk - 110 kW

• Firehjulstrukket, firehjulsstyring

• Hydrostatisk transmission
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092