23948sdkhjf

Giv din likviditet et løft

Danske Byggematerialer vil give sine medlemmer et indspark og nogle værktøjer til hvordan man i virksomheden kan sikre sig nok kapital, så man ikke gribes af kapital-dødsspiralen
At have tilgængelig arbejdskapital er helt essentielt. Det mærker man ikke når det ikke er et problem, men gribes man først af et efterslæb tager dette al fokus.

Branchefælleskabet Danske Byggematerialer under Dansk Byggeri vil på en konference den 8. marts give medlemsvirksomhederne nogle værktøjer til at undgå kapitaldødsspiralen

Danske Byggematerialer fremhæver, at alle virksomheder, uanset om de har et problem med kapital, kan have fordel af at deltage i konferencen. Evt. for at gå hjem efterfølgende og lave sig en beredskabsplan for kapitalstrukturen i virksomheden.

På konferencen vil man ved hjælp af gode eksempler, tilgængelige værktøjer samt kloge menneskers forsøge at belyse en del af de muligheder der findes for at optimere sin tilgængelige kapital. Vel og mærke likvid kapital.

Endelig skal man jo ikke glemme, at det frie cash-flow i en virksomhed er en vigtig parameter i forhold til vurderingen af hvor meget virksomheden er værd. Så ikke nok med, at man ved at optimere sin kapitalstruktur får et forbedret cash-flow. Man får også en virksomhed der er mere værd.

Konferencen er åben for alle medlemmer af Danske Byggematerialer samt øvrige medlemmer af Dansk Byggeri. Og har du som medlem lyst til at invitere en eller to gæster med er du naturligvis velkommen til dette. Dog har medlemmer af Dansk Byggeri fortrinsret såfremt arrangementet bliver overtegnet.

Konferencen løber af stabelen torsdag den 8. marts kl. 9.00-17.00 på Hotel Østergård i Herning.

tøtte

Læs mere om konferencen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094