23948sdkhjf

Byggros overtager Millag

Byggross er igen i markedet for svejste membraner
Byggros koncernen overtager Millag ApS i Skærbæk. Bent Aagesen overtog i 2011 aktiviteterne fra det tidligere Agrobase i Vojens og stiftede i forsættelse Millag ApS. Bent Aagesen som i foråret rundede 60 år har valgt at overdrage selskabet for at fremtidssikre den enorme specialkompetence som er opbygget gennem en lang årrække.

Valget er faldet på Byggros koncernen som pr. 1. november overtager selskabet, hvor Bent Aagesen og øvrige medarbejdere fortsætter fremadrettet.

Millag ApS har specialiseret sig som rådgiver og leverandør indenfor færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner, gyllelaguner og overdækning af gylletanke. I kraft af virksomhedens store kompetence indenfor membranløsninger omfatter CV’et alene i år leverancer til Hvide Rusland, Kina, Tanzania, Sverige og Grønland og den fremadrettede ordreportefølje vil sætte yderligere aftryk på den internationale arena.

- For mig er det vigtigt at få overleveret al den viden som jeg har opbygget først i Agrobase og siden hen i Millag, til en virksomhed som jeg ved vil kunne føre mine ideer ud i verden. Jeg har undervejs haft stor hjælp af et uformelt samarbejde med Byggros A/S. Det er derfor helt naturligt at Millag fremadrettet er en del af Byggros koncernen, hvormed jeg kan koncentrere mig om at udvikle hovedforretningen i Millag, siger Bent Aagesen.

Styrker positionen

Om baggrunden for købet siger adm. dir. i Byggros Anders Kjeld:

- Vi er i forvejen specialiseret indenfor bygge og anlæg, men har gennem årene fravalgt svejste membraner. Millag ApS har hele tiden været i spil for os og vi har gennem de sidste par år haft en løbende dialog omkring et fremadrettet samarbejde.

Bent Aagesen har bevist at fokus på kvalitetsbevidste løsninger giver resultater og at det ikke er nogen hindring at eksportere membranløsninger ud over landets grænser.

Den unikke kompetence som er opbygget i Millag passer perfekt ind i vores struktur, hvor især Byggros selskaberne i Danmark, Sverige og Norge kan støtte op om selskabet. Millag’s profil vil samtidig være med til at styrke vores position af nicherelaterede løsninger til industrien samt bygge- og anlægssektoren

Byggros koncernen vil fremadrettet beskæftige 70 medarbejdere i Skandinavien – heraf ca. 55 i Danmark.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078