23948sdkhjf

Nye energimålere giver nøjagtig afregning

Schneider Electric lancerer ny serie af energimålere, der er godkendt til afregning, opfylder alle tekniske behov og er certificeret til måling af både aktiv og reaktiv energi. Det gør den oplagt til måling af solcelleanlæg
Schneider Electric introducerer nu iEM3000, der er en helt ny serie energimålere, som gør det nemmere for tavlebyggere, maskinbyggere, installatører og slutkunder at implementere avanceret og pålidelig måling af energiforbruget i elektriske installationer.

iEM3000 omfatter ti forskellige målere, der tilsammen dækker alt fra enkle energimålinger til at opfylde krav til mere avanceret brug som ved ModBus-kommunikation eller understøttelse af multitarif.

Seks af de ti nye målere er MID-certificeret. Det betyder, at de er godkendt af forsyningsselskaber og SKAT til forbrugsafregning, hvilket gør seriens målere ideelle til brug i eksempelvis datacentre, indkøbscentre og erhvervsejendomme, hvor helt nøjagtig, individuel måling og fakturering til hver enkelt bruger er et krav.

To af de nye iEM3000-målere måler endvidere i fire kvadranter og kan derfor også bruges til måling af både aktiv og reaktiv energi. Det er oplagt til solcelleanlæg, fordi det samlede forbrug kan måles, når der sendes strømproduktion tilbage i nettet.

Alle målerne i iEM3000-serien fra Schneider Electric kan monteres på DIN-skinne, men kan også bruges til direkte måling på op til 63A eller måling direkte på strømtrafoen. Det er derfor oplagt, at tavlebygger og andre fagfolk lader iEM3000-målerne indgå som en del af samlede løsninger til energiovervågning- og styring.

iEM3000 fra Schneider Electric:

• Adskillelse af strøm (nederst) og kommunikationsforbindelser (øverst) reducerer risikoen for forkert ledningsføring

• Præcis måling (MID certificeret)

• Dataintegritet, da pilleforsikring forbyder adgang til alle måleforbindelser

• IP40 på forsiden, IP20 inden I kabinettet

• Med kun 10 referencer dækker serien de fleste installationskrav, som fx Modbus og 4 kvadrant måling.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078