23948sdkhjf

Ny ejerstruktur hos Buus Anlægsgartnere A/S

Anders Bjørnlund er indtrådt i ejerkredsen i Buus Anlægsgartner A/S som nu også er aut. kloakmester
Anlægsgartner Anders Bjørnlund er trådt ind i ejerkredsen af Buus Anlægsgartner A/S. Med udvidelsen af ejerkredsen står Buus Anlægsgartner A/S endnu bedre rustet til at håndtere den positive udvikling, virksomheden er i..

Ikke mindst arbejdet med grønne tage er med til at drive udviklingen. Buus Anlægsgartner A/S har allerede anlagt mange kvm. grønne tage i Danmark,

Netop nu er Buus Anlægsgartner A/S i fuld gang med et stort anlæg på havnen i Aarhus i forbindelse med byggeriet Lighthouse.

Det er de store erhvervskunder, der hidtil har været Anders Bjørnlunds arbejdsområde, og det vil det fortsat være. Der vil ikke ske nogen ændringer i den daglige fordeling af arbejdsopgaver.

- Jeg glæder mig til at udbygge virksomhedens positive markedsposition i samarbejde med min nye partner, vores dygtige personale, trofaste kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere, siger indehaver Kristian Buus.

For bl.a. at imødekomme de fremtidige behov for at forebygge oversvømmelser i forbindelse med store regnskyl har Buus Anlægsgartner A/S netop erhvervet sig autorisation som kloakmester.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062