23948sdkhjf

DM for minigraver 2012

LOXAM inviterer til DM i minigraver, hvor entreprenører, håndværkere og byggefolk kan vise deres evner i førerhuset på en minigraver
Igen i år inviterer LOXAM til DM i minigraver.De indledende runder er på trapperne 17 forskellige steder i landet.

Finalisterne til årets Danmarksmesterskab skal i år findes ved åbent hus fredag den 13. april 2012.

Her kan alle, som har lyst, deltage i konkurrencen om en plads i finalen, der finder sted den 11. maj 2012 i Herning på messen E & H 12. Danmarksmesteren bliver belønnet med et rejsegavekort på 10.000 kr. og ikke mindst æren og titlen som Danmarksmester i minigraver 2012.

Sidste år var det Kristian Sørensen fra MS Anlæg i Hillerød, som vandt titel, præmie og pokal med en flot tid på 3 minutter og 18,5 sekunder for de fire øvelser i finalen.

- Det bliver rigtig spændende at se præstationerne i år. Vi glæder os i hvert fald meget til en sjov og intens konkurrence, siger adm. direktør for LOXAM, Hanne Baunsgaard.

I de indledende runder skal der findes en finaledeltager fra hver af LOXAMs 17 afdelinger – og her kan alle, som har lyst, stille op og gennemføre de tre øvelser på tid. Konkurrencen foregår i alle afdelinger i en halvanden tons minigraver med kipbar planerskovl, som de fleste bygge- og anlægsfolk vil kende og være fortrolige med.

De tre discipliner, som deltagerne skal mestre i årets indledende runder, er:

• Nedbankning af søm med skovlen i træbom

• Afretning af et gruslag

• Påmontering af mejsel på skovl og nedfældning af Loxam-logo i gruset

Se øvelserne her

I hver af de 17 LOXAM afdelinger vil der være en overdommer til at instruere deltagerne og efterfølgende bedømme og tage tid på præstationerne. De deltagere, som er hurtigst i de indledende runder i hver afdeling vinder en af de 17 finalepladser samt en afstandsmåler fra Hilti.

- Vi havde en rigtig sjov og festlig dag ved de indledende runder sidste år, så vi regner helt bestemt med at se masser af kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede igen i år. Desuden håber vi jo på, at det bliver finaledeltageren fra vores afdeling, der skal have DM-pokalen overrakt efter finalen i maj, siger afdelingsleder Tonny Hansen fra LOXAM i Karlslunde.

Mens de indledende runder i DM for minigraver afvikles, vil der være tændt op i grillen, så deltagere og heppekor kan få lidt godt at spise og drikke.

Desuden trækker LOXAM lod om en række præmier blandt de gæster, som på forhånd tilmelder sig åbent hus arrangementerne på minigraverdk.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062