23948sdkhjf

Farvel til trætte fødder

Ha’ det godt i dine sikkerhedssko - hele dagen
En ny indlægssål, der er bedre tilpasset foden, giver dig en rigtig god komfort på din arbejdsdag. Det lover MASCOT, som har lanceret tre par nye sikkerhedssko – Leone, Saipal og Logan.

- Den nye indlægssål er bl,.a. designet med ekstra støtte ved svangen og en støddæmpende pude i hælen - en stor hjælp, hvis du for eksempel arbejder på et hårdt underlag og bevæger dig meget rundt i løbet af dagen. Som et ekstra plus er sålen fugtabsorberende, så du ikke kommer til at svede i skoene, selvom fødderne er pakket godt ind for at give den bedste beskyttelse!, lyder det fra MASCOT.

Den yderste sål er også blevet mere fleksibel, fordi den er lavet af et meget blødt og smidigt gummimateriale. Det betyder, at du har god kontakt med det underlag, du bevæger dig på, og på den måde mindsker risikoen for at skride ud og falde. Med skoenes gode og fleksible egenskaber har du alle muligheder for at befinde dig godt i de nye sikkerhedssko.

Du kan komme rundt i forskellige arbejdspositioner uden at blive øm og træt i fødderne.

MASCOT fremhæver, at de tre nye sko er helt rigtige til dem, der arbejder inden for let industri og byggeri eller servicefag – f.eks.med elektronik, transport, på et lager, i en fabrikshal eller med håndsværksfag, der ikke kræver, at du ligger meget på knæ eller arbejder med væsker eller kemikalier.

- I så fald skal du have sko med ekstra tåforstærkning og et vandtæt lædermateriale. I MASCOTs nye sko er der dog ikke gået på kompromis med sikkerheden, og der er sømværn og tåkappe som i MASCOTs andre sikkerhedssko.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078