23948sdkhjf

Det kører på skinner for Grøn Vækst A/S

Det vestsjællandske anlægsgartnerfirma med speciale i grøn pleje skal de næste fire år passe 82 DSB stationer på Sjælland, Fyn og Lolland/ Falster samt forestå vintertjenesten på S-togsnettet i København
Champagnepropperne sprang på kontoret lige uden for Slagelse, da tilsagnet om de næste fire år at passe 82 DSB stationer på Sjælland, Fyn og Lolland/ Falster samt forestå vintertjenesten på S-togsnettet i København var i hus i begyndelsen af september måned..

Det unge vestjællandske anlægsgartnerfirma Grøn Vækst A/S, som blev grundlagt i foråret 2011 har virkelig vind i sejlene, og efter en ihærdig salgsindsats er det altså lykkedes at erobre DSB som kunde, så nu kører det også på skinner for Grøn Vækst A/S, som netop i dag den 1. oktober 21012 overtager vedligeholdelsen på DSB-arealerne.

Ordren ligger i en rammeaftale på et tocifret millionbeløb i op til 4 år.

10-20 nye arbejdspladser

Adm. direktør Jakob Kristensen glæder sig over succesen:

- Det er en opgave, vi har arbejdet meget intenst på at få. Og vi har fået den på de betingelser, vi definerede for os selv fra starten. Det betyder, at vi skaber mellem 10 og 20 nye arbejdspladser i Grøn Vækst A/S alene på denne opgave.

Opgaven skal udføres på hele Sjælland, Fyn og Lolland-Falster. Der skal udføres grøn pleje og vintertjeneste på 82 DSB stationer i provinsen samt vintertjeneste på stationerne i forbindelse med S-togsnettet i hovedstadsområdet.

Stor logistisk udfordring til ny leder

Thomas Olesen, som er produktionsdirektør i Grøn Vækst A/S, har ansat Helene Winther Seidler, tidligere Skælskør Anlægsgartnere/HedeDanmark, som leder af den nye DSB afdeling. Han siger:

- Det er en stor logistisk udfordring, at løse en sådan opgave, og det kræver virkelig erfarne medarbejdere på planlægnings- og udførelsesdelen. Helene har netop disse kvaliteter som sine spidskompetencer, og vi er yderst tilfredse med at kunne koble hende på toget, hvis jeg må formulere mig sådan, smiler han.

Når målene for 2012

Det er en krævende proces at vokse så stærkt, som virksomheden har gjort på blot 18 måneder, men Jakob Kristensen glad for forløbet:

- Det er faktisk gået bedre, end vi turde håbe på fra begyndelsen. Vi når forventeligt en omsætning på ca. 30 mio. kr. i 2012 og med et positivt resultat. Vi vil vokse til ca. 80 medarbejdere inden for grøn pleje og vintertjeneste på Sjælland og Fyn, hvilket er yderst tilfredsstillende i forhold til vores oprindelige strategi.

Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi arbejder grundigt og ihærdigt videre mod nye mål, nye kunder og nye arbejdspladser, understreger Jakob Kristensen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078