23948sdkhjf

Tips til godt samarbejde med hovedentreprenører

Kom og hør hvad Enemærke & Petersen lægger vægt på, når de vælger samarbejdspartnere
Den 25. oktober har du mulighed for at høre, hvad hoved- og totalentreprenør Enemærke & Petersen a/s lægger vægt på, når de vælger samarbejdspartnere. Det er viden, som kan sikre dig den næste opgave, men også forbedre effektiviteten og produktiviteten i det næste projekt

På mødet, som holdes på Teknologisk Institut i Taastrup, får du mulighed for at høre om Enemærke & Petersens erfaringer med byggeprocesser, og hvilke krav og forventninger, de stiller til potentielle samarbejdspartnere.

Proceschef Jan Buur Frederiksen og proceskonsulent Ask Hesselager er repræsentanter for Enemærke & Petersen, og for dem er et af nøgleordene bag godt samarbejde ærlighed og gennemsigtighed.

Opskriften på succes

Enemærke & Petersen a/s har skabt en solid succes ved at være fokuserede på kunder, processer og overholdelse af budgetter og tidsplaner. Det handler om, at alle de virksomheder, der arbejder på en sag bliver inddraget i planlægningen fra start og løbende i projekterne.

- Et godt samarbejde opnår man bedst, hvis man kender hinanden, udviser tillid og respekt og er åben og ærlig. Og så gælder det om at få afstemt forventningerne – dels til hinanden som faglige samarbejdspartnere, men også i forhold til den åbenhed og ærlighed der skal til, hvis man fx som underentreprenør er ved at køre skævt i forhold til tidsplanen. Her skal underentreprenøren naturligvis kunne forvente hjælp. Det kræver blot, at han bringer problemet på bordet så hurtigt som muligt, forklarer proceschef Jan Buur Frederiksen.

Praktiske værktøjer

Mødet holdes af it-rådgiver BASIT, som specialiserer sig i at rådgive virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

BASIT vil på mødet komme med på bud på, hvordan din virksomhed kan komme videre i praksis ved at opbygge en solid kommunikations- og dokumentationsplatform, der matcher de krav, som f.eks. Enemærke & Petersen a/s stiller.

Tilmelding

Mødet er den 25. oktober fra kl. 9-12 på Teknologisk Institut i Taastrup. Det koster 500 kr. for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage på mødet. Tilmeld dig ved at sende en mail til mpj@basit.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078